kun on paha päivä, niin tuntuu, ettei aika kulu ollenkaan. sitten kun on oikein hyvä päivä, niin säikähtää huomaamaan, että kohta on edessä kotiinlähtö. tänään on jäljellä yhdeksäntoista yötä siihen, että saan omakohtaisesti tutustua uusiin turvatarkastuksiin ja käsimatkatavaramääräyksiin ja hypätä finskin koneeseen. ja siitä nelisen tuntia eteenpäin, niin saan hypätä hp:n kaulaan.

suunnitelmia joulukuulle on jo valtavasti, ja kokoajan tulee mieleen uusia "sitten kun.." ja "kun oon kotona, niin.."-ajatuksia. joku kysyy aina, että mitä teen ekana tai mitä odotan eniten. sitä on hirmuisen vaikea sanoa. eniten odotan tietty sitä, että nään hp:n lentokentällä (jos se muistaa ikinä kysyä vapaapäiviä..). mukavaa on myös nähdä hp:n sisko tampereella, jonne huristelemme suoraan lentokentältä yökylään. on ihana päästä omaan kotiin, katsomaan onko yksikään kukka säilynyt hengissä, ripustamaan uudet verhot ja testaamaan miten pehmeä oma sänky onkaan. odotan myös äitin ja isin näkemistä. ja mummun ja papan. ja oonan ja vauvan. ja jannen ja arin. ja hannen ja sonjan. ja anoppi- ja appiukkokokelaan. perjantaille suunnitellun tulojuhlan myötä nään sussun ja iikun ja ehkä jopa helin <3. haluan nähdä myös kaikki muut kamut, varsinkin ne, jotka on vaivaantuneet pitämään yhteyksiä tänne asti. oijoi. kuulostaa hyvältä jo nyt. nyt vasta tajusin että onpas mulla iso perhe. mutta en valita. en tosiaankaan:)

haluan myös saunaan, kävelylle, kauppaan, apsille, saunaan, uuteen alkoon, hiihtämään, saunaan, kokkaamaan, leipomaan, lukemaan lehtiä, kahville, leskeen, paistamaan makkaraa, saunaan, syömään lenkkiruisleipää, juomaan maitoa, juomaan siideriä, pelaamaan lautapelejä ja buzzia ja löhöämään sohvalle...huih. tulee kiire kotiin ku liikaa miettii.

täällä pitää ennen lähtöä saada vielä aikaiseksi kaikennäköistä. Ensi keskiviikkona esimerkiksi toimituksemme irtautuu arjesta ja lähtee marbellaan ökykeilahalliin keilaamaan ja lounastamaan ökyhotellin ökyravintolaan. toivottavasti pomo maksaa :D haluan käydä vielä myös malagassa ja mijasissa. sitten pitää ottaa kuvia fuengirolasta, ku en oo tähän mennessä vielä ottanu..hyvä nyt ottaa ku tulva sotki koko paikan :D nyt höpötän jo niin paljon mitä sattuu, että taitaa olla fiksuinta painaa äkkiä tallenna ja julkaise-nappia ja siirtyä muihin hommiin. tai ehkä fiksumpaa olisi painaa palaa tallentamatta-nappia:D