aamu alkoi perinteisissa merkeissa. heraan joka ikinen aamu vahintaan kaksi minuuttia ennen heratyskelloa, tana aamuna tuttuun tapaan 6.58. ylos petista, ja aamutoimien jalkeen kohti kuntosalia. salin jalkeen jatkoimme matkaa tyokaverini kanssa kohti kauppahallia, jonka kahvilassa oli sovittuna treffit lopun tyoporukan kanssa. maistoin muuten nyt ensimmaista  kertaa perinteista espanjalaista aamupalaa, paahdettua leipaa tomaattimurskan, oliivioljyn, suolan ja pippurin kanssa. nam. hyvaa oli, kannattaa ehdottomasti testata myos kotioloissa.

kauppahallista matka jatkui pomon vaimon kauppakassilla, vuoden -05 alfa romeolla, kohti marbellaa. reissun tarkoituksena oli tutustua ja ikuistaa kuviksi marbellan koruptiotunutta kaupunkia... kaupunki on juuri talla hetkella kaaoksessa, silla paljastumaisillaan ja osaksi on jo paljastunut valtava rikosvyyhti, jonka ansiosta valtavia hotelleja, asuinalueita ja urheilukeskuksia on suljettu lahjontaskandaalien vuoksi. taannoin poliisi teki iskun marbellan kaupungintalolle, ja pidatti kaikki lahjontarikoksiin osallistuneet virkamiehet ja tyontekijat. iskun jalkeen kaupungintalolle jai muutaman sihteerin lisaksi vain talonmies. kaytannossa siis suuri osa marbellaa on rakennettu laittomasti, tai rakennuslupia on annettu rahaa vastaan. poliisitalon edessa esimerkiksi oli valtava jono takavarikoituja ferrareita ja moottoripyoria.

kuvausten jalkeen matka jatkui kohti la cañada-kauppakeskusta, jossa tarkoitus oli tehda keilausjuttu ensi kuun lehtea varten. kyseinen kauppakeskus on muuten myos luvattomasti rakennettu ja aikoinaan valtavan kohun kourissa jatetty pystyyn. keilahalli oli kiinni ja yhden neuvoa-antavan jalkeen paatettiin jatkaa matkaa kohti plaza mayoria, joka on painvastaisessa suunnassa malagan lahella. myos plaza mayorin keilahalli oli kiinni, ja paatimme paikata pahaa mielta lounaalla brassiravintolassa. ravintolan buffet (8euroa) sisalsi suuren salaattipoydan, jonka lisaksi tarjoilijat kiersivat lihavarteiden kanssa poydissa. soin ainakin brassimakkaraa, nautaa, possua ja kanaa. and then came the meatsweat.

lounaan jalkeen kavimme viela ruuansulattelulonkerolla funkan eraassa suomibaarissa. tyopaiva paattyi lasin aareen ja nyt suuntaan kohti kauppakeskusta, tuliaistressi rupeaa kohta painamaan.