eilen oli aurinkoinen ja lammin paiva -jos hyytavan kylmaa tuulta ei lasketa. paivasta piti ottaa kaikki irti, ja yrittaa tartuttaa vahan varia nahkaan. sateiden ja haalean viileiden paivien myota vaivalla hankittu rusketus on haalistunut ja kulunut pois. makasin sitkeasti rannalla useamman tunnin, vaikka valilla tuuli tuntui niin kylmana etta iho oli ihan kananlihalla. pikaisen tarkastelun myota voi todeta, ettei vari tarttunut... tanaan siis uusi yritys.

illan vietin portugalin reissullakin mukana olleen heidin ja heidin brassi-ystavien kampilla. illan tarkoituksena oli bailata rankasti aamukahdeksaan asti, niin kuin espanjassa tapana on. tiimimme hyytyi kuitenkin noin puoltatoista tuntia ennen tavoite aikaa, olin kampilla aamulla puoli seitsemalta. illan aikana kurkusta kulahti alas useampi tinto de verano, elamani ylihinnoitelluin vodkaredbull ja muutama allottava sisaanheittoshotti. jokaisella baarilla on taalla sisaanheittajia, jotka jakavat harvoille ja valituille(kaikille jotka pysyvat pystyssa) drinkkilappuja, joille porukka houkutellaan sisalle baariin ilmaiselle shotille..jotka yleensa maistuvat allolle, mutta minka sita ihminen luonnolleen voi...kun halavalla, on pakko ottaa.

illan aikana kaytiin miljoonassa eri paikoissa, enka enaa muista kuinka monessa. kasista ja lompakosta loytyneiden todisteiden mukaan kavimme ainakin coyote uglyssa, old townissa, foreplayssa ja trampsissa. ja reflassa, tottakai:D espanjalaiset baarit ovat tayteen ammuttuja, todella savuisia ja musiikki soi niin isolla ettei kuule omia saatika muidenkaan ajatuksia. ja yleensa musiikki on todella huonoa teknojumputusshittia.

hauskaa oli melkein loppuun asti, rupesin vain viiden aikoihin haukottelemaan ja meno hieman hyytyi. aamulla en tietenkaan saanut nukuttua, sehan olisi ollut ihan liian ihanaa. herasin puoli yhdeksalta, puolentoista tunnin younien jalkeen, ja nyt vasyttaa. todella paljon. siita huolimattakaan uni ei vain tule. lahden siis rannalle makaamaan ja viettamaan krapulapaivaa. ei huono vaihtoehto sekaan. mielummin kapertyisin kuitenkin sohvalle oman murun kainaloon ja hoidettavaksi...tanaan jaljella 16 yota:)