puuh. viimeiset pari paivaa toita on todellakin tehty niska limassa. ainakin paperilla. tiistaina tyotunteja kertyi 11 ja keskiviikkona vaatimattomat 14.

tiistaina pakkasimme 3/4 toimituksestamme vuokra-"autoon" (en ikina osta seatia. se ei ole auto.). huristelimme rantatieta kohti manilvaa ja benahavista. reissun tarkoituksena oli napsia kuvia kyseisista kaupungeista myohempaa kayttoa varten, mutta koska mukana oli valokuvaaja, keskityin pelkastaan turistina olemiseen. kaupungit, tai oikeammin kylat, olivat pienia ja hassuja. turisteja ei kaduilla juuri nakynyt, joten kai tama oli pala sita oikeaa espanjaa. maisemat olivat todella prameita, kantokylan tytto seisoi usemammassa paikassa suu auki maailman ihmeita katsellen. lisailen kuvia jahka muistan ladata kameran, ja purkaa kuvat koneelle:)

eilen suuntana oli sevilla, iso ja vanha kaupunki parisataa kilometria rannikolta sisamaahan pain. matka alkoi aamuseitsemalta, kun kaupunki viela nukkui ja jokapaikassa oli ihan pimeaa. tie málagasta sevillaan on melko vilkas liikenteinen, ja varsinkin alkumatkasta todella mutkainen sen luikerrellessa isojen vuorten lomassa. maisemista paastiin nauttimaan vasta kahdeksan jalkeen, kun aurinko nousi valaisemaan vuorten rinteita. ja vau. uskomattoman kaunista. vuoret jaivat reunustamaan rannikkoa ja sisamaahan mentaessa maisema naytti paikoin melkein suomalaiselta. ei laaksoa ei kukkulaa. sevillan lahettyvilla suuntasimme cantillanaan, jossa vierailimme kajjjaanilaisen appelsiinifarmarin luona. kaikkea sita nakee:D sevillassa ei valitettavasti enaa toisen pienemman haastattelun jalkeen ollut aikaa katsella kaupunkia tarkemmin, katedraalia lukuunottamatta.

sevillaan haluaisin viela kayda tutustumassa tarkemmin. ehka saan houkuteltua niinan mukaani nauttimaan katedraalin ja vanhan linnoituksen luomasta historian havinasta...yhtaan sevillan shoppailukatuja vaheksymatta:D

220151.jpg
manilvan linnan vartiotorni ja turistiarra.

220152.jpg
roomalainen lahde, jossa tarinan mukaan itse julius caesar sotajoukkoineen
hoidatti syyhya ja muita sotavammoja aikoinaan.